SubscribeBlog

Ring P1 (SD-kris)

Jag hör att det är många vita kränkta män som ringer in till radio idag. Många vita kränkta kvinnor också för den delen.
De pratar om att allt är medias fel. Att media bara är ute efter att sänka sverigedemokraterna. Att det hände för två år sedan och att media inte borde publicerat filmerna.

Jag anser att racism och fascism alltid måste föras fram i ljuset. Vidare måste alla partier tåla en granskning.
SD har försökt visa upp en icke-fascistisk fasad. Om media finner filmer som visar att verkligheten är en annan, är det deras plikt och skyldighet att visa detta.

Jag är glad att SD’s fasad nu spricker och att deras sanna ansikte tittar fram.

Rättegång

Jag kollar på Breivik-rättegången på www.vg.no
Väldigt intressant. Idag ska försvarets vittnen upp och vittna. Problem bara att väldigt många har tackat nej med kort varsel. Vg menar att det kan ha att göra med att Vg inte visar de mest extrema vittnena och att de då tackar nej i protest.

Just nu dock, Mattias Gardell, prof. Religionshistoria

Alnarpsparken

Har idag varit med min familj och min syster och gått i Alnarpsparken.

En väldigt fin park där de massiva ekarna stoltserar. Enorma tujor finns där också. Imponerande. Slutsats: Jag har blivit gubbe.

Jag tror inte att jag har varit i den parken på äldre dar och har därför inte insett hur häftig den är. Alla växter är märkta så är man som jag urusel på att ‘spotta’ ask, alm, osv,  är det en utmärkt plats att lära sig på.

Nästa gång kommer kameran med.